Adorian Solomonesc, urmărit penal de DNA! Fostul primar habar nu are!

Procurorii DNA îl suspectează de mai multe infracțiuni, pe care acesta le-ar fi comis în perioada în care se afla la conducerea Primăriei Rusca Montană.

Instanța cărășeană a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara.

Adorian Solomonesc este suspectat de comiterea infracțiunilor de fals intelectual, uz de fals, înșelăciune, abuz în serviciu și neglijență în serviciu, cu referire la două adeverințe din 2016.

leader board 728 x 90 px

Deși judecătorii cărășeni s-au pronunțat, în urmă cu două săptămâni, în privința redeschiderii dosarului nr. 43/P/2019 al Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara, fostul primar habar nu are despre acuzațiile care i se aduc.

Contactat de Express de Banat, Adorian Solomonesc a declarat că va lua legătura cu avocatul său pentru a afla despre ce este vorba și că va lăsa justiția să-și facă treabă: „Nu comentez nimic, las justiția să-și facă treaba! Nu știu despre ce adeverințe este vorba. Din 2016 a trecut cam mult timp, sincer. O să-mi sun avocatul să vadă despre ce este vorba”.