Primarul Dominic Fritz ia la pas cartierele Timișoarei pentru a se întâlni cu cetățenii

Dominic Fritz intenționează să ia la pas cartierele Timișoarei cu scopul de a afla direct de la cetățeni care sunt problemele cu care se confruntă. Prima întâlnire este programată în Freidorf.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că va începe să se întâlnească cu cetățenii chiar în cartierele în care aceștia locuiesc. Edilul-șef intenționează să afle care sunt problemele de care locuitorii se plâng și ce soluții propun pentru dezvoltarea cartierelor.

Energia care alimentează Timișoara vine de la oamenii care locuiesc și lucrează în cartiere – cartiere cu personalități, economii, profiluri demografice diferite și nevoi diverse. E energia care trebuie să pună în mișcare motoarele administrației locale. Împreună cu echipa primăriei, luăm Timișoara la pas și venim în cartierul tău. Vrem să vedem îndeaproape provocările cu care vă confruntați tu și vecinii tăi și vrem să aflăm care sunt visele voastre pentru transformarea cartierului în care locuiți, în care duceți copiii la școală, pe care îl parcurgeți cu bicicleta, unde vă parcați mașina. Vrem să aducem soluții, să răspundem la întrebări și, mai ales, să vă ascultăm cu atenție.”, a afirmat Dominic Fritz.

leader board 728 x 90 px

Prima întâlnire a primarului Timișoarei cu cetățenii va avea loc mâine, 18 iunie, de la ora 15.00, în parcul Petofi Sandor, din Freidorf. Pe data de 7 iulie, Dominic Fritz va discuta cu cetățenii din Ciarda Roșie, în data de 14 iulie – cu cei din zona Alexandrescu, iar pe 28 iulie – cu cei din zona Bogdăneștilor. Urmează întâlniri și în alte cartiere din Timișoara.