Primarul din Mehadia țintește fondurile PNRR pentru dotarea cu mobilier și echipamente IT a Liceului „Nicolae Stoica de Hațeg”

grigore bardac

Până la începutul lunii martie, unitățile administrativ-teritoriale din România au la dispoziție fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ.

La un astfel de proiect lucrează și Primăria Mehadia pentru Liceul „Nicolae Stoica de Hațeg”. Unitatea de învățământ a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare în vară, iar acum primarul Grigore Bardac își dorește să o și doteze corespunzător.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Vom depune un proiect pentru liceul din comună pe Componenta 15 din PNRR, pentru că ne dorim să dotăm cu mobilier acolo unde sălile de clasă nu au cunoscut mobilier nou în ultimii cinci ani. Pe lângă mobilier, ne mai dorim să echipăm clasele cu table inteligente, cu dulapuri individuale pentru fiecare elev, laptopuri, dar și să dotăm cu echipamente sala de spor și laboratoarele liceului. Linia de finanțare se închide prin 8, 9 martie, așa că trebuie să ne grăbim pentru a depune la timp cererea de finanțare.”, ne-a declarat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/