Primarul din Forotic – avertisment pentru contestatari: „Sunt pregătit pentru toate problemele, plângerile pe care urmează să mi le faceți!”

alexandru sporea

Reclamat în luna martie la DNA, primarul din Forotic anunță acum că plângerea formulată pe numele său a fost clasată. Alexandru Sporea spune că va continua să lucreze ca și până acum în folosul comunității și nu pentru „găști politice și interese personale”.

Primarul Alexandru Sporea a fost obligat să răspundă întrebărilor procurorilor anticorupție în urma unei sesizări anonime. În luna mai, edilul din Forotic dezvăluia că pe numele său au fost formulate mai multe acuzații de către persoane ce și-au ascuns identitatea. „În urmă cu câteva zile o persoană anonimă a decis să depună o plângere la DNA Timișoara împotriva mea precum că majoritatea lucrărilor făcute și contractelor semnate au fost efectuate ilegal. Nu m-am situat în nicio tabără pentru interesele personale ale altora și asta probabil că deranjează. Atât de multă activitate și transparență nu cred că a fost niciodată la Primăria Forotic. Sunt anumite persoane deranjate de progresul proiectelor și de activitatea mea pe care oamenii din comună o apreciază. Sunt persoane deranjate că am câștigat procesele în instanță și trebuie să plătească pentru tot ce au făcut. Sunt persoane deranjate că Primăria Forotic nu mai este o «vacă de muls»!”, declara la acea vreme Alexandru Sporea.

La mai puțin de două luni de la dezvăluirile făcute, Sporea anunță că plângerea formulată pe numele său a fost clasată. Edilul le atrage însă atenția celor care cred că primăria este vacă de muls bani publici că este pregătit să înfrunte toate piedicile și plângerile penale care vor mai urma.

Am pus la dispoziție în copie toate documentele solicitate pentru efectuarea controlului și verificarea amănunțită de către organele fiecărei instituții abilitate pentru control. Sesizarea a fost clasă împreună cu toate cele opt puncte supuse verificării, nereușind aspecte de natură penală. Spre dezamăgirea «găști» care consideră că îi aparține primăria, biserica, poșta, căminul cultural, dispensarul etc, și a celor care au fost abonați la bugetul local, sesizarea voastră anonimă a fost clasată! Primăria Forotic nu este «vaca voastră de muls»! Sunt pregătit pentru toate problemele, plângerile pe care urmează să mi le faceți, vorbele pe care urmează să mi le scoateți și tot ceea ce vă mai trece prin minte pentru a mă trimite de unde am venit. Mi-aș dori să aveți coloană vertebrală și să nu vă mai ascundeți în spatele plângerilor anonime pentru că sunteți penibili și nu vă puteți ascunde după deget!”, avertizează Sporea.

gif card de energie dacus 1000x100

De altfel, edilul din Forotic spune că va continua să muncească la fel ca și până acum, în folosul comunității, reamintindu-le contestatarilor săi că a făcut pasul înspre primărie pentru oameni și nu pentru interesele personale ale unora sau altora.

„Îmi continui munca și progresul în același ritm, voi fi la fel de imparțial și voi rămâne alături de oameni pentru problemele comunei, atât timp cât voi fi primarul comunei Forotic. Vă reamintesc că am făcut acest pas pentru oameni, susținut de oameni și voi lucra pentru comunitate, nu pentru «găști politice și interese personale»!”, a concluzionat Sporea.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/