Ludovic Orban l-a vrut pe Nelu Popa în locul lui Marcel Vela președinte PNL Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px
untitled design set 970x90 px
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Fostul președinte PNL a dezvăluit pentru Express de Banat că și-ar fi dorit înlocuirea lui Marcel Vela de la șefia filialei județene, deși senatorul cărășean este cel mai apreciat liberal din vestul României! Mult peste Gheorghe Falcă, Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean sau Siegfried Mureșan!

Ludovic Orban nu mai vrea să audă de Marcel Vela după ce acesta din urmă l-a votat pe Florin Cîțu la alegerile interne din PNL, dar încă dinainte de congres fostul lider liberal îl privea cu alți ochi pe șeful liberalilor cărășeni. A recunoscut-o în timpul unui interviu acordat în redacția Express de Banat. „Am fost alături de domnul Popa. Mi-aș fi dorit ca domnul Popa să candideze la președinția filialei județene, sunt convins că filiala județeană ar fi fost după chipul și asemănarea domnului Popa, adică o filială de caracter, pe care te puteai baza. A decis să nu candideze!”, a dezvăluit Orban.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
promovare banner maxagro
gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Nu e exclus ca tocmai asta să-l fi determinat pe Marcel Vela să-i întoarcă spatele la congres lui Ludovic Orban, să fi știut că liderul partidului și l-ar fi dorit pe Nelu Popa la șefia PNL Caraș-Severin. Despre o eventuală candidatură a lui Nelu Popa s-a vorbit mult la vremea respectivă, dar primarul Reșiței n-a intrat în competiție cu Marcel Vela. „Într-un fel îi înțeleg opțiunea pentru că domnul Popa a zis că angajamentul pe care îl consideră mai important este angajamentul față de reșițeni.  A spus că se dedică exercitării mandatului de primar. Îl respect pentru această opțiune pentru că, dacă ar fi candidat și ar fost ales președinte al filialei PNL, în mod evident trebuia să aloce mult timp și pentru conducerea Partidului Național Liberal filiala Caraș-Severin.”, a mai spus Ludovic Orban.

publicitate si promovare online banner maxagro
publicitate tmc 640
zpd publicitate Timisoara banner maxagro
untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/