Primarul din Cornereva: „Visul meu este să văd drumurile asfaltate!”

Nicolae Novăcescu, edilul comunei cu cele mai multe sate din România, 40 la număr, este încrezător că mare parte din lucrările aflate în derulare se vor încheia în 2022.

Din primăvară, când vremea va permite redeschiderea șantierelor, în comuna Cornereva se va lucra pe mai multe fronturi: la apă și canalizare, la asfaltarea străzilor și drumurilor comunale și la două unități de învățământ. Primarul Novăcescu este optimist și crede că, până la finalul anului, toate lucrările aflate în derulare se vor încheia.

„Sperăm, și cred că așa se va și întâmpla, ca tot ceea ce avem început în momentul de față să încheiem până la final de 2022. Și aici mă refer la apă și canalizare, la căminul cultural, la școala profesională agricolă și la cei aproape 26 de kilometri care trebuie modernizați și care sunt pregătiți pentru asfaltare. Depinde foarte mult și de constructori, de seriozitatea și ritmul păstrat de aceștia. Însă visul meu este să văd toți acești kilometri asfaltați în acest an.”, a declarat Nicolae Novăcescu.

1000x200 dacus 02

Edilul ne-a mai precizat că tot în acest an vor demara și lucrările la dispensarul comunal, care va trece printr-o modernizare amplă, dar și la școala din satul Zănogi.

publicitate si promovare online banner maxagro