Dispozițiile președintelui Dunca, desființate de instanță! Oameni lăsați pe drumuri prin încălcarea legii!

cj cs

Administrația publică în Consiliul Județean Caraș-Severin făcută după bunul plac al lui Romeo Dunca se dovedește tot mai des a fi pe lângă lege!

Tribunalul Caraș-Severin a desființat astăzi mai multe dispoziții și notificări ale președintelui Dunca, precum și Hotărârea de Consiliu Județean inițiată de acesta și votată cu ochii închiși de consilierii județeni PNL prin care mai mulți angajați ai instituției aveau să-și piardă locurile de muncă.

Ringo Dămureanu, deputat AUR, președinte al Comisiei pentru Constituționalitate și preşedinte al Sindicatului Național ”Forța Legii”, a anunțat că a făcut dreptate pentru angajații Consiliului Județean Caraș-Severin pe care președintele Dunca i-a vrut puși pe liber. „Sindicatul National «Forța Legii» a figurat ca reclamant pentru 10 membri de sindicat, în contradictoriu cu pârâții Consiliul Judeţean Caraş-Severin – prin Preşedinte – și Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, multimilionarul Romeo Dunca (PNL). Instanța a admis cererea de chemare în judecată pentru 8 dintre reclamanți: Angyal Cristian Daniel, Drăghicescu Daniela-Mărioara, Beg Carmen-Lenuţa, Moatăr Mihai, Părţan Flavius-Sebastian, Marinescu George Andrei, Aninoiu Maria Diana și Lovin-Gherghina Paula, dispunând anularea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.204/27.11.2020, și a Dispoziţiilor Preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.423/04.12.2020 și nr.6/14.01.2021, şi anularea Notificărilor nr. 1018, 946, 993, 936, 997,1003, 960 din 14.01.2021 emise de Romeo Dunca. Cu privire la reclamanții Anănuță Marinică și Matei Maxim, instanța a respins cererea de chemare în judecată formulată de aceștia, ca fiind lipsită de interes, după ce primul reclamant s-a transferat la o altă instituție, iar cel de-al doilea a demisionat din instituție.”, a afirmat parlamentarul AUR.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Soluția Tribunalului Caraș-Severin poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile, lucru pe care cel mai probabil oamenii președintelui Dunca îl vor și face.

banner 970 x 250