Primarul din Cornereva și-a făcut temele! Așteaptă deschiderea liniilor de finanțare

nicolae novacescu

După ce a câștigat în trecut finanțare pentru alimentarea cu energie electrică prin panouri solare a opt din cele 40 de sate aflate în administrarea comunei Cornereva, edilul Nicolae Novăcescu are acum în lucru documentația pentru alte două proiecte.

Conducerea administrației locale din Cornereva urmează să depună luna viitoare, la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), cererile de finanțare pentru două proiecte care vizează eficientizarea energetică a două clădiri și modernizarea iluminatului stradal.

celtic transilvania 1000x100px

Avem în lucru studiile de fezabilitate pentru modernizarea iluminatului public, pentru 400 de lămpi de tip LED, și pentru eficientizarea energetică a sediului primăriei și a școlii gimnaziale din localitatea Cornereva. Le vom depune la AFM, în luna noiembrie, imediat ce se va deschide sesiunea de finanțare. Suntem încrezători că vom obține finanțare pentru ele, la fel cum am reușit să obținem și pentru panourile fotovoltaice care urmează să fie montate în gospodăriile izolate ale comunei.”, ne-a spus primarul Nicolae Novăcescu.