Primarul din Constantin Daicoviciu are ca prioritate reabilitarea infrastructurii

Primarul comunei Constantin Daicoviciu are în derulare mai multe proiecte cu finanțare guvernamentală, care vizează reabilitarea infrastructurii: de la drumuri agricole până la rețele de apă și canalizare.

Sunt proiecte care ajută locuitorii comunei și ai satelor arondate să își desfășoare activitatea de zi cu zi atât în gospodărie, cât și la câmp. Edilul comunei, Daniel Boambeș, spune că drumurile agricole au prioritate:

Avem în derulare asfaltarea a 9 km de drumuri agricole, în baza proiectului Modernizare drumuri agricole comuna Constantin Daicoviciu, judeţul Caraş-Severin, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – P.N.D.R. Noi ca și autoritate publică ne obligăm să asigurăm veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de mentenanţă a investiţiei pe o perioadă de minimum 5 ani de la data efectuării ultimei plăți în cadrul Proiectului.”, menționează primarul comunei Constantin Daicoviciu.

Daniel Boambeș anunță ca a finalizat și terenul sintetic de minifotbal la Mâtnicu Mare și va demara lucrările de construire a unei Baze Sportive și a unui Complex de Agrement.

Noi avem de lucru, iar majoritatea oamenilor vad și aleg. Eu am fost ales să promovez comuna, nu să o denigrez sau să blochez investițiile cum doresc unii consilieri locali.”, spune primarul comunei Daniel Boambeș.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Edilul a făcut referire la ieșirile în spațiul public a consilierilor din opoziție, prin care-l acuzau că nu oferă transparență în luarea deciziilor, astfel că au făcut plângere la Prefectură:

Referitor la transparența actelor pot să spun că acest domn a venit împreună cu ceilalți consilieri din opoziție și au asistat și participat la toate controalele efectuate de Instituțiile de Control unde au făcut sesizări. La ultimul control chiar ei au semnat împreună cu inspectorii de control procesul verbal de control unde nu s-a constatat nici o ilegalitate după 4 ore de verificări.”, a afirmat Daniel Boambeș.

Edilul a mai spus că se bucură că va finaliza lucrările de alimentare cu apă, rețeaua de canalizare și asfaltarea tuturor străzilor în aceste mandate pentru care a fost ales de cetățeni.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/