Primarul din Berzasca, vânzător de iluzii! Mânat de la spate de Luminiţa Jivan!

Aflat la cârma administrației publice locale din Berzasca de aproape un sfert de secol, primarul Petru Nicolae Furdui spune că niciodată nu le-a făcut oamenilor promisiuni deșarte. Totul însă până anul trecut, când, în baza unor asigurări verbale de la județ, acesta anunța public reabilitarea stadionului din comună, proiect care astăzi are șanse de reușită doar pe hârtie.

Primarul independent din Clisura Dunării își amintește cu rușine de momentul în care, în fața publicului numeros, cu ocazia găzduirii primei ediții a festivalului de muzică balcanică „Berzasca Balkan Fest 2019”, a fost lansată ideea conform căreia deputatul Luminița Jivan va face toate demersurile necesare la București pentru ca stadionul din comună să capete o nouă înfățișare.

„Tot ceea ce pot să vă spun despre acel moment se rezumă la următorul aspect: și oamenii mari mai spun prostii. Eu am fost acela care a spus prostia. Cred că pentru prima dată m-a luat gura pe dinainte.”, a explicat edilul-șef pentru expressdebanat.ro.

Referitor la stadiul în care se află proiectul bazei sportive, Petru Nicolae Furdui spune că întreaga documentație în acest sens a fost întocmită și depusă, însă lipsa de interes a șefei PSD Caraș-Severin, cea care, potrivit primarului, și-a oferit sprijinul pentru ca lucrurile să prindă contur cât mai repede face ca materializarea acestui lucru să fie cuprinsă de o ceață densă.

„A fost pentru prima dată când eu, personal, am fost amăgit, dar nu-mi pare rău pentru că așa s-a văzut adevărata față a omului. Am susținut măsurile Guvernului PSD pentru lucrurile bune pe care le-a făcut înspre binele celor din jurul meu: creșterile salariale, creșterea pensiilor, facilitățile pentru zona privată, scăderea TVA-ului la alimente, dar și pentru zona serviciilor turistice. Pe de altă parte însă, dacă ar fi fost să mă gândesc strict la comuna Berzasca, unde nu avem niciun proiect realizat în guvernarea social-democrată, puteam să le spun oamenilor din comunitate să taxeze acest lucru în cadrul alegerilor de anul trecut. Însă nu am făcut-o tocmai datorită sprijinului oferit atât localităților din proximitate, cât şi întreg județului Caraș-Severin și numai.”, a mai ținut să puncteze primarul comunei Berzasca, Petru Nicolae Furdui.