Primarul din Berzasca despre PNDL: „Suntem cu ochii-n soare! Nu putem vorbi despre un credit”

1000x100 (1)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

La auzul veștii că Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației a epuizat fondurile alocate pentru acest an Programului Național de Dezvoltare Locală, primarul Petru Nicolae Furdui a declarat că va fi nevoit să sisteze lucrările pentru cele trei proiecte aflate în derulare prin acest program.

„Sunt beneficiar al mai multor finanțări aflate în diferite stadii de implementare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Dacă este oficială hârtia, cu siguranță, vom sista lucrările. Pentru credit am solicitat deja avizarea angajării pentru susținerea și acoperirea cheltuielilor aferente majorării valorii devizelor cu Ordonanța 114 și cum gradul de îndatorare este depășit la nivel național, probabil că, prin 2023-2024, îmi va veni rândul să primesc creditul pentru a acoperi cheltuielile pentru asta. Deci, cu alte cuvinte, suntem cu ochii-n soare!”, a explicat pentru Express de Banat primarul comunei din Clisura Dunării.

expressheadergeneral (1)
expresb 1000x100

La acest moment, Primăria Berzasca are în derulare trei proiecte de investiții importante pentru comunitatea locală, precum: realizarea sistemului de canalizare în satul Liubcova, reabilitarea și modernizarea dispensarului comunal și modernizarea sediului primăriei.

1000 x 200 gif