Trimis în judecată pentru luare de mită!

Pavel Verindeanu riscă ani grei de puşcărie după ce a fost prins în flagrant primind şpagă de la un investigator sub acoperire.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au finalizat dosarul edilului-şef de la Prigor şi l-au trimis magistraţilor cărăşeni pentru soluţionare. Verindeanu vine astăzi în sala de judecată a Tribunalului Caraş-Severin pentru a se pune în discuţie menţinerea măsurii preventive dispuse faţă de acesta, aceea a arestului preventiv. Primarul a fost încătuşat imediat după ce a fost prins în flagrant cu 2.000 de euro şi, în ciuda eforturilor sale de a convinge instanţa că poate fi cercetat şi judecat la fel de bine şi în stare de libertate, a rămas în spatele gratiilor.

Pavel Verindeanu este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. „Se reţine în sarcina acestuia că, în cursul zilei de 31.10.2013, a primit de la o persoană 2.000 euro dintr-un total de 4.500 euro, sumă pretinsă anterior, pentru concesionarea unui teren într-o zonă turistică situată pe raza localităţii, în vederea amenajării unui parc de vacanţă. Faţă de învinuit urmează să fie luată măsura preventivă a reţinerii pe timp de 24 ore”, se precizează într-un comunicat al Parchetului.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Acest act de pedepsire este foarte potrivit.Nimeni,si cu atata mai putin un edil ales sa promoveze binele obstesc,nu poate instraina din averea comunitatii.Dar daca punerea in spatele gratiilor a lui Pavel Verindeanu este un lucru pozitiv ,el nu este si suficient.Ar trebui pusi sub urmarire si pedepsiti complicii lui,”consilierii” incorecti.Dreptatea si starea sub lege nu sunt negociabile!

  2. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Ma simt obligat sa revin.
    Pavel Verindeanu a fost avertizat in repetate randuri ca acele “concesionari” pe care le patrona sunt dubioase si direct ilegale.Din nefericire pentru el a preferat sa asculte si sa se asocieze cu “anumiti” consilieri ai primariei Prigor.Cum spuneam,este foarte bine ca Verindeanu va fi pedepsit.Dar cat de grabnic trebuie inceputa anchetarea “consilierilor” care i-au stat complice.Acesti “consilieri” trebuie sa fie pedepsiti la randul lor si pusi in imposibilitatea de a face rau obstii.