Primarul comunei Măureni bifează proiecte după proiecte

brian filimon

Brian Filimon anunță că a semnat contractele pentru două proiecte de investiții finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Peste trei kilometri de piste pentru bicicletă, împărțiți în două tronsoane, urmează să fie amenajați în localitățile Măureni și Șoșdea, grație unei finanțări europene obținută de echipa condusă de primarul Brian Filimon. Contractul de finanțare a fost semnat zilele trecute la București de primarul din Măureni, împreună cu cel privind implementarea unui sistem de supraveghere video în comună. Valoarea celor două proiecte finanțate prin PNRR se ridică la peste două milioane de lei.

După semnarea contractelor de finanțare la Ministerul Dezvoltării, primarul comunei Măureni a purtat discuții și cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții pentru alte două proiecte care urmează să fie implementate din acest an – construirea unei săli de sport și a unei creșe cu o capacitate de 70 de locuri.

celtic transilvania 1000x100px

„Am venit cu vești bune de la București, unde am fost să semnez contractele de finanțare pentru proiectele pe care urmează să le demarăm în viitorul apropiat. Am purtat discuții și cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, pentru alte două proiecte, creșa și sala de sport, dar și cu cei de Administrația Fondului de Mediu pentru cele două cămine culturale. Va fi un an plin, pentru că acum culegem roadele muncii depuse în 2022.”, a spus primarul comunei Măureni.