Primarul Caransebeșului, în Piața Victoriei, împotriva Guvernului PSD-ALDE! Și… cam atât!

Liberalul Felix Borcean se află pentru a doua seară la rând în stradă, între zecile de mii de protestatari, în ciuda faptului că jandarmii au început din nou să folosească în exces gazul lacrimogen!

„Sunt mai puțini jandarmi astăzi și sper să nu mai fie incidente, deși văd că au început să dea iar cu gaz. Oamenii au fost liniștiți și ieri. Eu chiar eram puțin dezamăgit, pentru că oamenii erau foarte relaxați, făceau poze și mai mult discutau decât își strigau nemulțumirile. Nu știu ce, dar ceva a fost. La un moment dat s-a dat cu gaz la întâmplare în mulțime”, a explicat Borcean pentru expressdebanat.ro.

Liderul PNL Caransebeș, nu pentru multă vreme dacă e să dăm curs zvonurilor din culisele scenei politice județene, a plecat în capitală pe cont propriu, prezența sa la miting neavând în spate vreo inițiativă la nivel de partid. „Eu am venit cu soția și cu un prieten de la Glimboca. Am doi prieteni care au venit pentru miting, unul din Olanda, unul din Anglia și chiar mi-era rușine dacă eu nu veneam. De fapt, oricum ar fi fost, trebuia să vin”, a mai spus primarul Caransebeșului.