Primarul Caransebeșului a renunțat la reabilitarea străzilor prin serviciul Primăriei! Are exemplul Străzii Tudor Vladimirescu de AȘA NU!

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, se scuză pentru gropile apărute pe Strada Tudor Vladimirescu, spunând că a și renunțat la serviciile de proastă calitate ale Serviciului Public de Întreținere și Reparații (SPIR) din cadrul Primăriei.

Deși a fost reabilitată în urmă cu aproape 2 ani, după ce a fost blocată săptămâni întregi pentru introducerea rețelei de apă și canalizare, din bani publici, Strada Tudor Vladimirescu oferă din ce în ce mai multe surprize neplăcute șoferilor.

„Noi am reparat strada cu utilajele proprii și am văzut diferența, iar de la această stradă utilajele sunt folosite doar pentru reparații, plombări pe bucăți. Utilajele folosite sunt vechi și de proastă calitate. De aceea am și recurs ulterior la firme specializate, care au executat lucrări de calitate foarte bună, dovadă Strada Dîlmei. Acolo s-au mai executat și câteva lucrări de către Aquacaraș, care au contribuit la deteriorarea străzii”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș a dat asigurări că Strada Tudor Vladimirescu a fost trecută pe lista de reparații din acest an. „Nu am primit încă lista de reparații și investiții de la SPIR, pentru că încă ne clarificăm cu acele transformări bugetare de care eu nu am avut cunoștință, SPIR-ul și Casa de Cultură fiind cele două instituții văduvite financiar, dar strada va fi reparată”, a specificat Felix Borcean.

CITEȘTE ȘI: Lucrări anevoioase și nervi întinși la maximum, pe Tudor Vladimirescu!

banner 970 x 250