Primarul Borcean, dezamăgit de managerul Popovici! Dena lasă Carometul pentru spitalul din Caransebeș!

Mihaela Popovici a fost schimbată din funcția de manager al Spitalului Orășenesc Caransebeș prin dispoziție a primarului Felix Borcean!

„E adevărat, mâine prezint noul manager, a confirmat primarul Felix Borcean. Mihaela Popovici nu are cursul de management care trebuia finalizat acum, în decembrie, dar mai sunt și alte chestiuni. În primul rând, nu s-a făcut niciun demers pentru înființarea ambulatoriului. Replica Mihaelei a fost că nu în mandatul ei, la solicitarea mea! Un alt motiv este că am găsit un manager foarte bun, mă refer la Octavian Dena, actualul manager al Caromet. El nu-și mai prelungește contractul la Caromet. Și-a dorit să preia managementul spitalului, a mai activat în cadrul unui spital privat la Chișineu Criș, dar nu asta e important. Pe mine mă interesează managementul economic al spitalului, de restul se ocupă directorul medical”.


Primarul Felix Borcean a recunoscut că avea alte așteptări de la Mihaela Popovici, dar totodată spune că nu avea alternativă la momentul în care i-a încredințat tinerei social-democrate manageriatul unității medicale: „Pot spune că sunt dezamăgit. Am încercat să-i propun alte variante, inclusiv rămânerea pe un anumit post în spital. A acceptat inițial, dar ulterior a revenit asupra deciziei. Eu pot să recunosc când fac o greșeală, dar la momentul în care am numit-o provizoriu, înainte de concurs, era singura soluție, a fost singura care a acceptat”.

Referitor la cariera politică a Mihaelei Popovici, Borcean habar nu are ce-i rezervă viitorul. Odată plecată din PSD, tânăra a semnat adeziunea la PNL. Numai că aceasta nu i-a fost validată de Biroul Județean. Practic, din punct de vedere politic, Mihaela Popovici e pe nicăieri!