Bruno Ștefan: După Mocioalcă… dezastru în Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, anunță cifre aproape incredibile pentru PSD în Caraș-Severin după ce Ion Mocioalcă i s-a alăturat lui Victor Ponta, în PRO România!      

Sondajul BCS, realizat în 128 de localități urbane și rurale din România, reliefează un adevărat dezastru pentru principalul partid de guvernământ. 69% dintre respondenți spun că Guvernul Dăncilă ar trebui schimbat. Rezultatele sunt dezastruoase pentru Liviu Dragnea, care se bucură de foarte multă încredere doar în rândul a 4%, în timp ce 69% din români nu au deloc încredere în președintele PSD. Numai 3% din români au încredere totală în premierul Viorica Dăncilă. Dar cifrele sunt la fel de dezastruoase și pentru PSD Caraș-Severin!

„Sondajul pe care l-am făcut acum trei luni în Caraș-Severin nu a fost greșit. M-au acuzat cei de la PSD că am dat un scor prea mic, 20 la sută, dar schimbarea s-a produs de atunci, după 10 august. Mocioalcă s-a ținut departe de atunci de PSD, nu s-a mai asociat cu partidul, a dat un semnal, iar acum PSD se prăbușește masiv. Plecarea lui Mocioalcă prăbușește PSD-ul în Caraș-Severin! Mocioalcă e într-o situație asemănătoare cu Tudose la Brăila. Acolo, PSD avea 68 la sută, acum are 20 la sută. Tudose a provocat o cădere catastrofală a PSD-ului la Brăila și cred că la fel e și la Mocioalcă. PSD e în cădere mare în toată țara, dar în Caraș e la fel de vizibilă ca la Brăila. PRO România are aproape 10 la sută pe țară, care acum două luni nu avea nici 1 la sută! Eu cred că în Caraș-Severin PRO România este peste PSD!”, a declarat Bruno Ștefan pentru expressdebanat.ro.