Poliția Oțelu Roșu, campioană… la fotbal în sală

Turneul Campionilor, ediția a II-a s-a încheiat într-o notă foarte optimistă în Sala Polivalentă Victoria din Caransebeș, campionii primei ediții cedând Cupa Prieteniei echipei reprezentative a Poliției Oțelu Roșu, după o finală foarte disputată.

Conform organizatorului, Neda Bogdan, s-au înscris la start 15 echipe, iar în urma primei etape a grupelor după prima zi de concurs, au rămas 12 echipe.

Duminică s-a organizat a doua etapă cu două grupe pentru desemnarea semifinalistelor: Pizzeria Roberto, Primăria Caransebeș, Young Boys și Poliția Oțelu Roșu. În urma semifinalelor, în finală s-au calificat Young Boys și Poliția Oțelu Roșu.

Clasamentul ediției a II-a a Turneului Campionilor, o competiție la care foarte mulți sponsori s-au alăturat, este: Locul I – Poliția Oțelu Roșu, Locul II – Young Boys, Locul al III-lea – Pizzeria Roberto și locul IV – Primăria Caransebeș.

Organizatorii au oferit premii în dulciuri echipei de copii de la CSS Caransebeș, condusă de antrenorul Ion Bica, care a obținut medalia de argint la Turneul Zonal de fotbal pentru copii de 9 ani, desfășurat la Deva, competiție la care au participat reprezentativele județelor Caraș-Severin, Arad, Timiș și Hunedoara. De altfel, pe tot parcursul Turneului Campionilor, copiii au fost sufletul competiției, pauzele dintre meciuri fiind rezervate câtorva zeci de copii care au coborât din tribună pentru a juca fotbal printre cei mari.

Au fost premiați și trei sportivi amatori care au fost desemnați de către brigada de arbitri, condusă de către observatorul Iosif (Dully) Kelemen, ca fiind cel mai bun portar Gabriel Iacov, de la Poliția Oțelu Roșu, cel mai bun marcator Darius Enache – Poliția Oțelu Roșu și cel mai bun jucător – Nathaniel Pungilă de la echipa Young Boys.