În Piața Gugulanilor nu mai e loc de hoții!

De multă vreme, piața din Caransebeș NU mai este raiul hoților. Cei care se mai încumetă să-și încerce norocul sunt prinși, putem spune, imediat. De mare ajutor sunt camerele de supraveghere din Piața Gugulanilor, singurul sistem de camere video care mai funcționează în urbea de pe Timiș și Sebeș, investiție din bugetul propriu al instituției publice.


Trei cetățeni de etnie romă, care-și au domiciliul în comuna Obreja, au furat de la o timișoreancă ce se afla în piață la cumpărături un telefon android ultima generație, fără ca aceasta să-și dea inițial seama. La câteva minute, femeia a constatat lipsa telefonului și a depus o plângere la Poliția Municipiului, astfel că agenții de ordine au apelat la sistemul de supraveghere video al pieței și așa au descoperit identitatea hoților, care, după ce sustrag telefonul de la femeie, se urcă într-o mașină cu parbrizul spart, astfel că polițiștilor le-a fost foarte ușor ca, o oră mai târziu, să descopere mașina cu numere de Sibiu în parcare la Kaufland.

Nu este primul caz în care hoții de buzunare sunt depistați foarte ușor în Piața Gugulanilor datorită camerelor de luat vederi, 16 la număr, amplasate în toate punctele cheie al zonei, care se dovedește deosebit de aglomerată, mai ales de sărbători.