Primarul Borcean absentează în prima zi de școală! Ca să le predea o lecție politicienilor!

boprcean felix primar caransebes

Felix Borcean nu participă astăzi în calitate de edil-șef al Caransebeșului la ceremonia de deschidere a noului an școlar!

Primarul Borcean, la bază profesor de geografie, și-a motivat absența de la festivitățile de deschidere ale noului an școlar. „Festivitățile de deschidere ale fiecărei școli trebuie să rămână evenimente fără nicio conotație politică sau de altă natură decât cea strict școlară, educațională. De aceea, voi alege, anul acesta și în anii următori, ca prin absența mea de la astfel de festivități, să dau un exemplu de firesc și, de ce nu, de încercare de depolitizare a școlii și a învățământului, în general.”, și-a explicat gestul Felix Borcean.

Totodată, primarul Caransebeșului a ținut să sublinieze rolul pe care administrațiile publice și oamenii politici trebuie să-l joace în învățământul românesc și și-a reafirmat suportul pentru ca elevii din municipiu să beneficieze de cele mai bune condiții. „Succes în noul an școlar, deopotrivă elevilor și dascălilor! Primăria Caransebeș va rămâne mereu partenera tuturor instituțiilor de învățământ!”, a conchis Felix Borcean.

1000 x 100 gif logiscool