Primarii PSD se încolonează spre Pro România!

Nicolae Beg, primarul comunei Marga, se dovedește a fi doar un deschizător de drum, nicidecum singurul edil PSD din Caraș-Severin care își manifestă public susținerea pentru Pro România!

Vichente Suru, primarul localității Bucoșnița, a cedat și el. În PSD Caraș-Severin nu s-ar fi schimbat nimic în bine după preluarea filialei de către Luminița Jivan, ba dimpotrivă, lucrurile ar merge într-o direcție cel puțin îndoielnică. Deși, pentru mulți, e clar că direcția e complet greșită. În tot acest timp, Pro România câștigă teren, iar Victor Ponta dă efectiv de pământ cu un Liviu Dragnea care, în mod evident, îngroapă PSD-ul. Sunt doat câteva din motivele pentru care edilul din Bucoșnița nu mai ascunde că-l susține pe Victor Ponta și Pro România. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că vorbește zi de zi cu cele câteva sute de membri de partid din comună și toți îl îndeamnă să susțină Pro România și pe Victor Ponta deoarece s-au săturat cu toții de minciunile Luminiței Jivan.

Cu alte cuvinte, Suru dă de înțeles că toată organizația locală va trece la Pro România. Un semnal puternic, în condițiile în care, zilele trecute, primarul de Marga a anunțat același lucru. În plus, rămânerea în pronunțare a sentinței lui Liviu Dragnea i-a grăbit și pe alții să renunțe la jocul la două capete. Dar despre ei, în zilele imediat următoare. Pentru că bursa zvonurile anunță transferuri pe bandă rulantă.

banner 970 x 250