Primarii PSD la răscruce de drum: Merg cu Silviu Hurduzeu sau cotesc la dreapta spre PNL?

Se tot vorbește despre plecări de primari, dar nu numai, din PSD spre PNL, partid aflat la guvernare. Cei vizați fac parte din categoria celor care i-au fost alături Luminiței Jivan, cea care a demisionat din funcția de președinte al PSD Caraș-Severin în urma scandalurilor legate de angajări în instituțiile statului pe criterii de cumetrie.

Președintele interimar al organizației județene, Silviu Hurduzeu, nu dă apă la moară celor care duc vorba despre așa ceva, deși se așteaptă la orice în perioada de până la alegerile locale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„O să discut cu fiecare primar și o să apelez la logica lor și raționamentul lor pentru că ați văzut că primarii sunt totuși oameni care reușesc să înțeleagă aspectele politice. Dincolo de Silviu Hurduzeu, președintele interimar PSD Caraș-Severin, ei aparțin unei organizații, aparțin unui partid. Nu cred că ăsta poate fi un motiv de a nu putea să lucrăm împreună, de a nu putea candida din partea Partidului Social Democrat, faptul că momentan sunt președintele interimar al organizației județene. Iar candidatul la Consiliul Județean nu îl voi stabili nici eu, nici domnul Mocioalcă, va fi stabilit în forurile celor două partide”, a declarat, pentru Express de Banat, Silviu Hurduzeu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/