Primarii PSD din Timiș refuză firimiturile primite de la Guvern

Sigla PSD Timis
untitled design set 970x90 px

Primarii PSD din județul Timiș anunță că nu vor să primească sumele infime de bani pe care le-au primit de la guvernul demis Cîțu din fondul de rezervă. „Este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice”, acuză conducerea PSD Timiș.

Revoltă în rândul primarilor PSD din județul Timiș, după ce guvernul demis Cîțu a decis să aloce majoritatea banilor din fondul de rezervă către localitățile conduse de edili de la PNL și UDMR. În aceste condiții, primarii PSD anunță că nu vor accepta „firimiturile” de la guvern.

Primarii PSD din Timiș refuză banii liberalilor demiși. Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD. Modul discreționar în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează. Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi (n.r. vineri), că nu pot să accepte gestul disprețuitor cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei. Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo”, a transmis PSD Timiș.

De asemenea, conducerea organizației județene susține că această alocare de bani s-a făcut în mod incorect, iar liberalii vor plăti pentru asta.

Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim”. Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu”, a mai informat PSD Timiș.

Vă reamintim că din cei aproape 30 de milioane de lei alocați județului Timiș din fondul de rezervă, puțin peste patru milioane de lei au ajuns la consiliul județean, iar aproape 24 de milioane de lei la primarii PNL. Localitățile conduse de primari PSD au primit doar 2,6 milioane lei, iar cele în fruntea cărora se află edili de la USR, printre care și Timișoara, zero lei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/