Primarii penali ai PSD, aruncați în luptă în 2016. Doar teoretic!

 

Social-democrații și-au stabilit targetul pentru alegerile locale de anul viitor. Vor președinția Consiliului Județean Caraș-Severin și să cucerească mai mult de jumătate dintre localitățile județului.

Mulți dintre primarii PSD, inclusiv din județ, au probleme cu legea. Unii dintre aceștia sunt încă instalați pe funcție. Exemplu în acest sens ar fi edilul-șef al comunei Zăvoi, Ion Scorobete. Împotriva altora s-a început urmărirea penală, cum ar fi primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici, iar alții au o moralitate îndoielnică, fiind implicați în diverse scandaluri cu localnicii sau, deocamdată, doar cu plângeri penale depuse de cetățeni pe la toate instituțiile statului. Prezent la Reșița, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu i-a scos din ecuație pentru o potențială candidatură în 2016, afirmând că lucrurile vor fi analizate punctual.

„Se va analiza caz cu caz cu foarte multă atenție. Nu sunt adeptul unor reguli generale pentru că sistemul administrației publice este un sistem viu și nu există o formulă, un pachet de reguli care să cuprindă tot. Și atunci, ca partid politic responsabil, ai puterea să analizezi caz cu caz. Teoretic, nu, unde sunt probleme de genul acesta (N.R. primari cu dosare penale), dar nu vreau să fie prin definiție. Vreau să fie o analiză serioasă!”, a precizat Liviu Dragnea.

Pe mai departe, acesta a precizat că primarii în funcție au prima șansă, pentru că în rândul social-democraților funcționează principiul solidarității. „Dacă un coleg primar n-ar mai avea cotă de încredere foarte mare, vom analiza foarte bine dacă nu se pot găsi soluții pentru o comunicare mai bună. Cel mai rău lucru ar fi să nu avem dorința de a ne apleca să vedem cum îi putem ajuta”, a precizat Dragnea, la Reșița, în urma Conferinței Județene de Alegeri a PSD Caraș-Severin, care a avut loc la Cinematograful Dacia.

 

Comments

 1. bla bla bla says:

  Divide et impera – (https://ro.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera) sigur, sunt cazuri izolate. Pe unul l-a durut capul, pe altul burta …

  PSD = Coruptie = PNL = Clasa politica Romania 2015

 2. presa piscot says:

  Alo, presa, unde dracu umblati, vedeti ca in timp ce aduce gazul, ursu face si cartier rezidential de lux la Oravita printre gropi. Luati si voi o parcela !

 3. ion says:

  2 penali