Primarii liberali nu mai tac! „De la Cîțu nu am avut așteptări, dar marea dezamăgire e președintele Iohannis!”

oravicean nicolae
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Nicolae Orvicean s-a înscris primul pe lista din care mai fac parte Nelu Popa sau Romeo Dunca, lista celor care nu mai trec cu vederea mișcările președintelui Iohannis și ale premierului demis Florin Cîțu care îngroapă pur și simplu Partidul Național Liberal!

Edilul comunei Berliște a spus încă o dată lucrurile pe nume: „PNL este într-un impas cum nu a fost vreodată. A trecut prin momente de criză, despărțiri, interesele unor grupuri care au plecat și au format alte grupări politice, dar nu ca și acum. Oarecum toată zona de Dreapta este într-un impas și toată zona de Dreapta și-a dat cu stângul în dreptul pentru că a avut perspectiva unei guvernări care să satisfacă măcar o parte importantă din așteptările electoratului, dar se pare că nu a avut capacitatea să gestioneze cum ar trebui această oportunitate. Noi, primarii, suntem interfața partidelor și mai ales președinții de organizații. E greu să explici acum electoratului ce se întâmplă și de ce se întâmplă. Este greu să identifici un vinovat, poate toți suntem, dar dezamăgirea mea este în primul rând față de președintele Iohannis. O spun din perspectiva omului care a muncit foarte mult în cele două campanii electorale deoarece Iohannis era văzut ca salvatorul României, la fel ca și PNL-ul. Eu nu am avut așteptări prea mari de la Florin Cîțu!”

1000x100 casa brutarului

Nicolae Orăvicean a vorbit și despre Congresul PNL, pe care l-a catalogat bizar. A lăsat de înțeles și că votul nu a reflectat altceva decât dorința lui Klaus Iohannis, în niciun caz dorința liberalilor. Primarul din Berliște a explicat și poziția lui Marcel Vela, care l-a votat într-un final pe Florin Cîțu pentru șefia PNL: „S-a sacrificat ca imagine! Marcel Vela s-a sacrificat oarecum ca și imagine, el trebuie să se gândească și la binele întregii filialei și la binele comunităților pentru că obiectivul unui partid aflat la guvernare este să-și ajute comunitățile sau județul și, ca atare, are constrângeri, este nevoit să facă anumite compromisuri admisibile, pentru niște obiective majore.”

expres banat 1000x100 (2)