Se caută constructor la Mehadia pentru repararea străzilor!

asfaltare drumuri

Lucrarea a fost urcată pe SICAP, iar după evaluarea ofertelor și desemnarea constructorului vor începe și lucrările propriu-zise. Autoritățile locale speră ca întreaga procedură să nu dureze mult, pentru ca, până la finalul anului, intervenția asupra celor nouă străzi propuse pentru plombare să fie finalizată.

Pe nouă străzi din comuna Mehadia se va interveni toamna aceasta cu lucrări. Arterele propuse pentru reparații au covor asfaltic, însă cum pe anumite porțiuni au apărut gropi, administrația locală a alocat fonduri pentru repararea carosabilului.

Am demarat un proiect de reparații de străzi în Mehadia, respectiv Plugova și Globurău. Mai exact, este vorba despre lucrări de reparații și întrețineri a covorului asfaltic, și suntem în procedura de achiziție publică. Am urcat pe SICAP lucrarea, așteptăm depunerea ofertelor, după care, în mod urgent, vom demara lucrările cu firma câștigătoare, astfel încât să reușim să le facem pe vreme bună. Dacă constructorul este serios, având în vedere că nu vorbim despre tronsoane de șase metri lățime și 40 lungime, ci de porțiuni mici de asfalt care s-au degradat în timp, de la semnarea ordinului de începere, lucrările nu ar trebui să dureze mai mult de trei săptămâni. Iar în acest caz, toate aceste intervenții, care se vor face pe nouă străzi, ar trebui să fie gata până la finalul anului. Bineînțeles, și vremea ar trebui să fie bună, pentru că nu ne dorim lucrări de mântuială.”, ne-a declarat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

celtic transilvania 1000x100px

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 200.000 de lei, fără TVA, iar suma este alocată din bugetul local.

banner maxagro