Romeo Dunca acceptă vicepreședinte PSD! „Gabriela Stuparu, de ce nu?! Diaconescu, Bona sunt oameni serioși!”

romeo dunca cj cs
banner publicitar

Liberalul Romeo Dunca îl va sacrifica pe unul dintre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean dacă protocolul PSD – PNL va propulsa un consilier social-democrat la prezidiu, lângă președinte!

În scenariul tot mai probabil în care PSD și PNL bat palma pentru ca în următorii șapte ani să conducă tot în România, Romeo Dunca îi reevaluează pe unii dintre liderii opoziției din Consiliul Județean Caraș-Severin și chiar se arată dispus să lucreze împreună.

Cum va proceda președintele dacă protocolul încheiat la vârful celor două partide îl va obliga să renunțe la Marius Isac sau la Ovidiu Rădoi pentru a fi instalat un vicepreședinte PSD?! „Eu o să votez împotrivă, eu personal. Dacă mi-o sugerează ca o obligație de partid să o punem pe doamna Stuparu, m-aș gândi, de ce nu?! Consilierii PSD de aici nici nu sunt așa de răi. Domnul Crina, fiind uns cu toate alifiile, nu ne-a ridicat la fileu cretinisme, cum au făcut alții, el e ok, doamna Stuparu, de asemenea. Eu nu o să mă opun față de o schimbare politică atât timp cât persoanele cu care trebuie să discutăm de la PSD sunt responsabile și decente, cum e doamna Stuparu sau unse cu toate alifiile, cum e Crina. Crina e un fel de bășică pe care vrei să o bagi la fund și ea tot la suprafață rămâne. Alte specimene, nu! PSD la Consiliul Județean nu mi s-a părut a fi exagerat în luările de poziție, dar Nedelcea și Popovici sunt altfel de… Caius Diaconescu și Mihai Bona, de la Pro România, sunt oameni serioși. De altfel, PSD și pe vremuri a fost plin de oameni capabili!”, a comentat Romeo Dunca pentru Express de Banat.