Primăria trece la rezilierea contractului cu Repark

Reprezentanții municipalității analizează în prezent în ce condiții pot rezilia contractul de concesiune încheiat cu firma Repark. Aceștia susțin în continuare că la mijloc sunt jocuri de interese, iar că în spatele ascoierii se ascund persoane cu cazier și personalități controversate ale vieții reșițene.

După ce Florin Nedelea, fostul șef al Direcției de Patrimoniu a fost dat afară din Primărie, acum municipalitatea trece la măsuri și mai drastice, respectiv, rezilierea contractului de concesiune. Afirmația a făcut-o astăzi, primarul orașului, Mihai Stepanescu. „S-a făcut un abuz, directorul a fost dat afară, iar profesionalismul altor colegi din Primărie ridică semne de întrebare. În aceste zile se analizează modul în care se poate trece la etapa următoare, de reziliere a contractului, pentru că nu am găsit înțelegere din partea reprezentanților firmei”, a declarat astăzi, Mihai Stepanescu, edilul-șef al orașului. Cert este că, în continuare, firma Repark administrează 2.200 de locuri de parcare și că le dă oamenilor amenzi, fără să încheie protocoale cu poliția locală sau cu cea rutieră.

În ce îi privește pe oficialii firmei, aceștia la rândul lor, susțin și ei că aleșii fac abuzuri în ce privește modul în care ei ar trebui să exploateze parcările. Observația pe care aceștia au făcut-o astăzi, la ședința ordinară de consiliu local, a fost că proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi nu au suferit nicio modificare, deși li s-ar fi solicitat acest lucru.

leader board 728 x 90 px