Paulescu și-a preluat atribuțiile de subprefect

În ciuda faptului că județul nu are prefect la această oră, oficialii de la Prefectura Caraș-Severin susțin că organizarea alegerilor locale este în grafic. În ultimele 24 de ore au fost trimise la tipar buletinele de vot pentru alegătorii care se prezintă la urne pe data de 10 iunie.

Noul subprefect de Caraș-Severin, Ioan Anton Paulescu, a infirmat zvonurile potrivit cărora lipsa unui împuternicit care să semneze actele din instituție ar fi creat haos. Asta, după ce fostul prefect, Ioan Sabo a fost destituit vineri seară.

„Practic, la Instituția Prefectului, o singură zi s-a stat fără ca actele să fie semnate, respectiv, luni. Marți, am depus jurământul și am preluat și atribuțiile prefectului, astfel că activitatea se desfășoară normal”, a declarat Anton Paulescu. În plus, acesta a subliniat faptul că tipărirea buletinelor de vot se arpopie de final, iar județul este printre primele din țară care reușește să finalizeze această acțiune.

Subprefectul crede că va face o echipă bună cu cel care va veni la conducerea instituției, cu Silviu Hurduzeu. „Suntem aproape de aceeași generație și sunt sigur că ne vom descurca să organizăm cele mai importante lucruri din această perioadă: alegerile locale și cele parlamentare”, a adăugat Paulescu.