Primăria Timișoara vrea să cumpere servere de aproape 55.000 de euro

După ce a lansat o licitație publică privind achiziționarea de laptopuri și calculatoare cu peste o mie de euro bucata, acum Primăria Timișoara vrea să cumpere și servere de aproape 55.000 de euro.

Primăria Timișoara a lansat, la sfârșitul lunii trecute, o licitație publică cu scopul cumpărării, cu peste 70.000 de euro, a 30 de laptopuri și tot atâtea calculatoare. Asta înseamnă că fiecare bucată va costa peste o mie de euro.

Municipalitatea timișoreană nu se oprește aici. Astfel, în urmă cu trei zile, a lansat o nouă licitație publică privind achiziționarea de servicii „colocare servere și comunicații pentru virtualizare”.

Autoritatea contractantă își propune să achiziționeze un serviciu prin care un centru de date închiriază spațiu fizic, furnizează energie electrică și răcire, acces la internet, personal tehnic și securitate precum și alte facilități ale sale unui client, pentru unul sau mai multe servere sau echipamente proprietate ale acestuia. Cluster virtualizare VMware vSphere-Model:Servere Lenovo X3550 M5-cantitate: 4; Model: Storage NetApp FAS8200HA + 2x shelf NetApp DS2246-cantitate: 1; Switch-Model:N9K-C93108TC-EX-Cantitate: 2; UPS-Model:APC rack mountable-Cantitate: 5Kva; UPS-Model:APC rack mountable-Cantitate: 7Kva”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Valoarea totală estimată a contractului se ridică la aproape 55.000 de euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 25 august.