Caruselul din Parcul Copiilor din Timișoara urmează să fie reparat. Primăria a găsit o firmă care să-l întrețină

Una dintre cele mai importante atracții din Parcul Copiilor din Timișoara urmează să fie reparată, după ce ani de zile nu a funcționat. Este vorba de carusel, primăria reușind să semneze contractul cu o firmă care se va ocupa de întreținerea lui.

În urmă cu câteva zile, Primăria Timișoara a postat pe site-ul instituției un contract pe care l-a semnat cu o firmă care va avea sarcina de a întreține caruselul din Parcul Copiilor. Acesta nu mai funcționa de ani de zile, iar în trecut, fosta administrație a încercat de mai multe ori să găsească o societate care să-l repare, dar în zadar.

Iată că noua conducere a Primăriei Timișoara a reușit să facă acest lucru, semnând un contract cu firma Sneberger Lunapark SRL, din localitatea timișeană Cărpiniș, care va oferi servicii de „Întreținere periodică pentru caruselul cu cai – model Marry go round – 22 locuri, 14 figurine, din Parcul Copiilor Ion Creangă”.

Valoarea contractului este de 21.960 lei, plus TVA, respectiv cel mult 1.830 lei/lună, plus TVA, iar durata acestuia este de un an.

Parcul Copiilor din Timișoara a beneficiat de lucrări de modernizare în urmă cu nouă ani, în cadrul unui proiect european.