Primăria Timișoara, planuri de a realiza o seră științifică în Parcul Botanic

Primăria Timișoara are planuri de a realiza două noi parcuri în oraș, dar și de a pune în valoare Parcul Botanic, aflat chiar în centrul orașului. Aici, instituția vrea să amenajeze o seră științifică cu plante exotice.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat care sunt planurile instituției în ceea ce privește extinderea parcurilor din oraș. Astfel, edilul-șef a precizat că un nou parc va fi realizat în Ciarda Roșie, dar și în zona de agrement din partea de nord care urmează să fie amenajată. De asemenea, Primăria Timișoara intenționează și să realizeze o seră științifică în Parcul Botanic, cu plante exotice.

În acest mandat vom începe și în Parcul Botanic, așa cum am promis, dincolo de proiectul cu iluminatul public, să reintroducem, de exemplu, și sera științifică. O să avem în Ciarda Roșie un nou parc, este în buget și se lucrează la caietul de sarcini, la tema de proiectare. După cum știți, se lucrează la zona de agrement nord, o mare zonă, unde va fi un parc nou. Cu siguranță, vom vedea mai multe parcuri, poate nu chiar să tăiem panglica (n.r. în acest mandat), dar nu asta este important, ci important este să punem lucrurile într-o direcție bună”, a afirmat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Totodată, primarul Timișoarei a amintit faptul că Pădurea Verde va fi transformată într-un parc-pădure.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/