A încercat să se sinucidă când polițiști au intrat în casa în care se afla tatăl său decedat!

promovare online Timisoara Casa Auto

Un bărbat de 50 de ani din localitatea timișeană Banloc a încercat să se sinucidă în momentul în care polițiștii, alertați de fratele acestuia că nu e lăsat să își vadă tatăl vitreg, au intrat în locuință!

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii din Deta au fost sesizați vineri după-amiaza prin apel la 112 de un bărbat de 52 de ani cu privire la faptul că fratele acestuia nu i-ar permite să își vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea ca acesta să fie decedat. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane în curte și în locuință.

„La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Deta, cu sprijinul cărora s-a reușit pătrunderea în imobil. În acel moment, bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-și mai multe răni la nivelul gatului și al mâinilor, fără a-și pune viața în pericol. Bărbatul a fost dus la spitalul din orașul Deta, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind internat la o clinică de psihiatrie din localitatea Jebel.”, informează IPJ Timiș.

promovare banner maxagro

În interiorul locuinței a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 66 de ani, tatăl vitreg al celor doi bărbați. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt.

publicitate tmc 640