Primăria Timișoara distribuie pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate

Primăria Timișoara informează că, începând de mâine, sunt distribuie pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate. Aceste pachete conțin periuțe de dinți, săpun lichid, șampon și detergent de rufe.

Începând de mâine, 21 iulie, Primăria Timișoara reîncepe programul de ajutorare a persoanelor defavorizate, derulat prin Direcția de Asistență Socială. Astfel, vor fi distribuie pachete cu produse de igienă provenite din stocurile de intervenție comunitară până în data de 3 septembrie, în limita stocului disponibil.

Distribuirea produselor de igienă personală se va face din locația situată pe str. Lorena nr. 35, în zilele de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 16.00. Pot beneficia de aceste produse de igienă următoarele categorii: membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat; membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei. Toți beneficiarii care ridică pachetele de igienă trebuie să prezinte actul de identitate în original”, a transmis Primăria Timișoara.

Un pachet de produse igienico-sanitare conțin cinci periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon copii, 500 ml șampon adulți și 2.700 grame detergent de rufe.