O asociație vrea să strângă două tone de monede pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer internați la Timișoara

cutie1

Academia Mămicilor din Timișoara și-a propus să strângă peste două tone de monede, cu scopul de a-i ajuta pe copiii cu afecțiuni hemato-oncologice de la Spitalul „Louis Țurcanu”. În perioada 06 septembrie – 04 octombrie, în Piața Victoriei va fi amplasată și o cutie în care monedele pot fi donate.

Academia Mămicilor din Timișoara, o asociație înființată în anul 2014, anunță că va relua campania „Cutia cu monede”, care în 2018 a ajutat mulți copii cu afecțiuni hemato-oncologice. Asta în condițiile în care au fost strânse aproape trei tone de monede într-o cutie mare amplasată în Piața Victoriei din Timișoara. Reprezentanții asociației anunță că, în acest an, campania se va desfășura în perioada 06 septembrie – 04 octombrie.

Cutia cu monede se întoarce! Vă mai amintiți cutia aceea mare și minunată amplasată în Piața Victoriei în 2018 în care, împreună, am reușit să adunăm aproape 3 tone de monede? Vă anunțăm, cu bucurie, că anul acesta reluăm campania “Cutia cu monede” care în anul 2018 a ajutat mulți copii cu afecțiuni hemato-oncologice. Au fost achiziționate medicamentele atât de necesare supraviețuirii lor! Așadar, dragi copii, părinți, bunici, dacă vreți să fiți eroi, alături de noi, puteți pregăti pușculițele încă de pe acum! Copiii cu afecțiuni hemato-oncologice, de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, vor avea șansa la o viață plină de bucurii alături de cei dragi, acasă, în vacanță, la mare sau la munte, nemaifiind obligați să stea pe un pat de spital. Împreună, putem fi parte la a oferi speranță, viață și timp la joacă pentru copiii care au nevoie de suportul nostru, al tuturor, al comunității”, a transmis Academia Mămicilor din Timișoara.

Până va ajunge cutia cu monede în zona centrală, oamenii inimoși sunt încurajați să facă donații în contul Asociației Academia Mămicilor din Timișoara pentru susținerea campaniei. Cont: RO18BRDE360SV38907053600, CIF: 33102961, Descriere tranzacție: “Campanie 2 Tone de monede”.

În acest an, asociația din Timișoara își propune să strângă peste două tone de monede.

cutia cu monede