Primăria și CJT, parteneri în proiectul parcării supraterane din centrul Timișoarei. Propunerea unui consilier local USR

parcare cjt

Consilierul local USR Răzvan Negrișanu vine cu o propunere interesantă în disputa dintre CJ Timiș și Primăria Timișoara, pe tema construcției parcării supraterane în centrul orașului. Negrișanu propune un parteneriat între cele două autorități, astfel încât și primăria să aibă un cuvânt de spus în privința proiectului. 

Răzvan Negrișanu a venit cu propunerea în fața colegilor din CL și Primăria Timișoara.

„În loc să ne disputăm terenul noi, Timișoara și consiliul județean, mai bine devenim parteneri si facem demersurile administrative împreună pentru parcarea din apropierea Pieței Operei, punând la comun cele două părți: 4.845 mp ai consiliului județean și 584 mp ai primăriei. În felul acesta, primăria va avea un cuvânt de spus în privința proiectului. Dacă totul merge bine în această cooperare, procedurile birocratice vor fi mai rapide, iar șansele de a avea repede o nouă parcare în centru implicit mai mari.”, a spus Răzvan Negrișanu.

celtic transilvania 1000x100px

Potrivit consilierului USR, viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, care este președintele comisiei de negociere cu CJT, are sarcina să transmită această propunere șefului său de partid, Alin Nica, președintele CJ Timiș. „Dacă răspunsul va fi favorabil, vom debloca această situație și putem începe negocierile cu CJ.”, a mai spus Negrișanu.

Propunerea lui Negrișanu vine la scurt timp după ce Alin Nica l-a invitat pe Dominic Fritz în plenul CJT, în speranța că astfel îl va convinge să transfere județului suprafața de teren deținută în centrul orașului pentru construcția parcării supraetajate.