Primăria Reșița și-a luat înapoi fostul club de striptease!

explo 1000x200

VIP-ul din Govândari, fostul club de streptease de la Stadionul Gloria, s-a întors în proprietatea administrației publice locale. În urma unei sentințe judecătorești și executării silite a firmei care a refuzat să plece de bunăvoie!

„Încă din anul 2001, administrația locală a municipiului Reșița este in litigiu cu Asociatia Sportivă Gloria pentru recuperarea bazei sportive. În paralel, municipalitatea s-a judecat și cu societatea comercială care ocupa clădirea, VIP SC EU Meridor. În septembrie 2016, Primăria Reșița a câștigat în instanță procesul cu AS Gloria și a intrat în posesia întregii baze sportive, inclusiv clădirea VIP, însă societatea comercială refuza să elibereze spațiul respectiv”, se transmite de la Departamentul Comunicare al Primăriei Reșița.

Viceprimarul Adrian Dacica, împreună cu reprezentanți ai Direcției Patrimoniu și reprezentanți ai poliției, însoțiți de executorul judecătoresc, au preluat efectiv clădirea în cursul zilei de ieri. Aceasta va intra în patrimoniul Municipiului Reșița împreună cu baza sportivă, pentru care există intenții de reabilitare, starea ei actuală nefiind deloc una bună. Clădirea respectivă a ajuns renumită în oraș în perioada în care a găzduit un club de noapte.

 

banner 970 x 250