Cu Giarmata, simplă formalitate [FOTO]

explo 1000x200

CSM Reșița a învins de o manieră categorică, scor 4-0 (3-0), Millenium Giarmata, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii a III-a de fotbal, și continuă lupta pentru promovare cu Galda, Sebiș și chiar Deva și Ripensia!

Așa cum era de așteptat, rosso-nerii au avut o misiune ușoară în Valea Domanului cu o echipă care încearcă evitarea retrogradării. Elevii lui Leo Doană au dominat autoritar startul partidei, dar golul s-a lăsat așteptat până în minutul 27, când Liuba a așezat o minge pe capul lui Keita, senegalezul înscriind primul său gol în tricoul Reșiței. Cinci minute mai târziu s-a făcut 2-0, după ce Breșneni l-a lăsat singur pe Banac în doi metri cu poarta adversă, fundașul central îndeplinind o simplă formalitate. Până la pauză CSM a mai marcat o dată, prin Muselin, jucător remarcat și rundele trecute de noul director tehnic din Valea Domanului, Dorinel Munteanu. Muselin a găsit șutul perfect de la vreo 20 de metri și a risipit orice emoție.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157682356962415″]

În partea secundă, reșițenii au redus turația, antrenorul Doană a schimbat devreme pentru a da șansa și altor tineri de pe bancă să joace, iar asta s-a văzut și pe tabelă, care s-a mai modificat o singură dată. În minutul 84, când Costescu a intrat în mare viteză din banda dreaptă spre centru și a marcat cu un șut sub transversală.

„S-a văzut diferența dintre cele două echipe, iar condițiile pe care le avem la club, ne obligă să tragem la promovare. Vreau să-mi felicit băieții pentru această victorie, pentru joc și pentru dăruire. Sperăm să o ținem tot așa și în următoarele meciuri ca să ne îndeplinim obiectivul. A fost o primă repriză bună din toate punctele de vedere, iar cea de-a două a fost puțin mai slabă, pentru că jucătorii mei s-au relaxat. După 3-0 la pauză, au intrat puțin mai relaxați, cu toate că le-am spus să nu se gândească la scor și să realizeze același joc ca în prima parte”, a declarat Doană după meci.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157682356862525″]

Răzvan Leucă, antrenorul Giarmatei, a recunoscut superioritatea Reșiței: „După o înfrângere cu 4-0 nu prea avem multe de spus. Diferența de scor reflectă și diferența din clasament și condițiile cluburilor de la ora actuală. Felicit gazdele, nu cred că s-a pus în niciun moment problema învingătoarei la acest meci și sper să-și îndeplinească obiectivul. Giarmata este o echipă de tradiție din Liga a III-a și consider că Reșița este o echipă de tradiție din Liga I și din Liga a II-a. Nu cred că se poate compara vreodată din punct de vedere fotbalistic Giarmata cu CSM Reșița. Este cea mai severă înfrângere din campionat pentru noi, iar Reșița are tot ce-i trebuie unei echipe să promoveze. Are jucători cu experiență, jucători tineri de valoare și are condiții foarte bune”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679015990964″]

CSM a rămas pe locul trei în clasament, la un punct în spatele lui Național Sebiș, și la două în urma liderului Industria Galda. Runda viitoare, rosso-nerii joacă tot pe „Mircea Chivu”, cu UTA II Arad, vineri, de la ora 17.00.

banner 970 x 250