Primăria Reşiţa nu s-a putut pune cu banii lui Dragnea!

explo 1000x200

Încercarea primarului Nelu Popa de a-l aduce antrenor la CSM Reşiţa pe Marius Baciu, fost jucător al Stelei, a eşuat pentru că pe fir au intrat şoferul şi fiul liderului PSD, Liviu Dragnea. 

Ca şi instalat în iulie pe banca tehnică a clubului din Valea Domanului, Marius Baciu, tânărul antrenor cu deja două promovări la activ, a dat atunci brusc bir cu fugiţii. Adevăratul motiv a ieşit abia acum la iveală. Baciu nu a putut refuza oferta venită de la o echipă din Teleorman. Este echipa construită în satul de baştină al lui Liviu Dragnea, foarte probabil cu banii acestuia. În acte, potrivit gsp.ro, patronul echipei este şoferul liderului PSD, un anume Mădălin Ioniţă, dar cel care asigură bugetul este Valentin Dragnea, fiul şefului PSD!

Voinţa Saelele a promovat în Liga a 3-a şi îşi propune să nu se oprească aici. Clubul este condus de Valentin Badea, manager, şi Sorin Paraschiv, preşedinte, doi dintre fotbaliştii care jucau cu Steaua în grupele Ligii Campionilor. Antrenor a fost adus, aşadar, Marius Baciu, fost coleg de echipă în Ghencea cu Paraschiv.

Echipa din satul teleormănean Salaele îşi permite să instaleze un antrenor cu licenţă PRO, criteriu neîndeplinit nici măcar de antrenorul FCSB, Nicolae Dică, subliniază gsp.ro. „Salariile sunt excelente, între 2.500 și 3.500 de lei pe lună. La Chiajna și Juventus Bucureşti sunt titulari care câștigă banii ăștia. Și vorbim de Liga 1, nu de eșalonul al treilea! Iar bugetul echipei, cel puțin în tur, va fi de circa 4 miliarde de lei vechi. Spre 100.000 euro”, a aflat Gazeta Sporturilor de la un jucător al Voinţei Salaele. Echipă care se află pe traseul fostei formaţii din Scorniceşti, promovată în prima divizie pentru că şeful statului de atunci, Nicolae Ceauşescu, îşi pusese ambiţia să-şi vadă satul de baştină în cupele europene la fotbal.

Sursă foto: infotr.ro

banner 970 x 250