UPDATE. Accident pe trecerea de pietoni! O femeie a fost lovită în plin! [FOTO/VIDEO]

Accident pe o trecere de pietoni din Reșița. O femeie a fost lovită în plin de o mașină și aruncată câțiva metri pe șosea. 

Încă un accident rutier pe șoselele cărășene. De această dată, incidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni din Reșița, mai exact, pe trecerea de pietoni din zona 7 Noiembrie. Se pare că o femeie de 78 de ani traversa strada regulamentar în momentul în care un autoturism a lovit-o în plin. În urma impactului, bătrâna a fost aruncată câțiva metri.

„Un bărbat de 31 de ani din Reșița a condus mașina din Centrul Civic spre Triaj pe banda a doua de mers. Se pare că femeia era angajată în trecerea regulamentară a străzii”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din primele informații, victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, șansele de supraviețuire fiind destul de mici.

Șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Ora 21.30

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, victima accidentului a decedat. S-a luat în calcul și transportarea ei la Timișoara cu un elicopter SMURD, dar din păcate femeia nu a putut fi stabilizată pentru a face față transportului.