INEDIT. Deputatul Valeria Schelean – Șomfelean vă invită în vacanță! În cea mai frumoasă vacanță, în Caraș-Severin!

explo 1000x200

Parlamentarul PNL e fascinat de frumusețile Banatului de munte, pe care îl promovează prezentând pe pagina sa de Facebook toate locurile minunate pe care le-a bătut la pas alături de familie!

#VacanțăînCaraș e titlul campaniei de promovare a Banatului Montan inițiată de Valeria Schelean, care a admirat deja Văliugul, Gărâna, Poiana Mărului, Cheile Nerei, Morile de apă de la Rudăria, Lacul Ochiul Bei, Cascada Bigăr, Centrul istoric al Băilor Herculane, Gara Băile Herculane, Clisura Dunării, cel mai frumos defileu din Europa, ultima biserică de lemn din Banatul de Munte, Muzeul locomotivelor cu abur Reșița, Teatrul Vechi Mihai Eminescu Oravița sau Obeliscul din Rusca Montană. „Toate aceste locuri pot fi destinația voastră din această vacanță și vă garantez că sunt locuri unice, minunate și că vă vor încărca de energia de care aveți nevoie! Vino în Caraș, vino în #vacanțăînCaraș!”, e recomandarea parlamentarului.

Valeria Schelean vine în sprijinul celor care își fac planuri de vacanță dar nu sunt încă hotărâți ce destinație să aleagă. Aceasta spune că România are stațiuni frumoase pe Valea Prahovei, că acum e perioada perfectă pentru a te răcori la malul Mării Negre, dar că România are multe alte locuri grozave. „Cred că este de datoria noastră, a oamenilor locurilor, să vorbim despre atracțiile turistice de la noi de acasă. Cred că fiecare poate face acest lucru și astfel putem promova turismul local, valorile noastre, putem ajuta la dezvoltarea localităților noastre. Despre asta vor fi următoarele mele postări. Despre Carașul meu, despre cât de frumos este aici, despre ce lucruri grozave, unice, puteți descoperi aici. Această serie de postări va fi despre vacanțe în familie, despre amintiri superbe, despre cum o vacanță în Caraș-Severin poate fi cea mai frumoasă vacanță!”, a mai spus Valeria-Diana Schelean-Șomfelean, deputat PNL Caraș-Severin.

banner 970 x 250