Primăria Reşiţa atenționează: semafor nou amplasat în Muncitoresc

Este vorba despre Strada Castanilor din cartierul Muncitoresc al orașului, acolo unde municipalitatea a decis amplasarea unui semafor înainte de intersecția cu străduța ce duce la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, tocmai pentru a facilita ieșirea autospecialelor de intervenție.

Semaforul este amplasat atât la coborârea de pe pasaj, cât și înaintea intersecției și el are rolul de a se face roșu ori de câte ori o autospecială de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Reșița trebuie să iasă pentru a interveni la urgențe.

„Consiliul Local al Municipiului Reşiţa anunţă punerea în funcțiune a instalației de semaforizare pentru facilitarea ieșirii prioritare a autovehiculelor de la Pompieri, în zona intersecției formată de străzile Castanilor, Zimbrului și Pavel Chinezul, începând cu data de 22.06.2018.
În perioada următoare instalațiile noi montate vor suferi reglaje de funcționare ale sistemului cu scopul asigurării regimului de circulație prioritară destinat autovehiculelor aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic.
Rugăm conducătorii auto să respecte semnificaţia instalației de semaforizare și a indicatoarelor rutiere amplasate în această zonă. Vă mulţumim pentru înţelegere”, transmite Primăria Reșița printr-un comunicat de presă.