Primăria Moldova Nouă iese din Evul Mediu! Se digitalizează!

Într-o eră a Internetului și a digitalizării, Primăria Moldova Nouă a reușit contra-performanța de a mai emite, în anul 2017, acte oficiale scrise de mână! Asta înseamnă timp pierdut, dar și o anumită doză de neîncredere din partea cetățenilor și a agenților economici în administrația publică locală.

Dumitru Nistoran, șeful Biroului Patrimoniu din cadrul Primăriei orașului Moldova Nouă, le-a adus la cunoștință consilierilor locali aspecte de-a dreptul rușinoase. „Noi dăm chitanțe de mână, noi nu avem nimic sistematizat!”, le-a spus Nistoran. Primarul Adrian Torma a reacționat imediat, a inițiat un proiect de hotărâre și le-a cerut consilierilor locali să aprobe achiziționarea unui sistem informatic.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Activitatea Biroului Patrimoniu și Spațiu Locativ din cadrul Primăriei se desfășoară, la contracte de închiriere și concesiune, pe fișe, rapoartele și chitanțele sunt completate manual, fără facturi, dând populației o notă de neîncredere față de instituția noastră. Din acest motiv se impune dezvoltarea unui sistem informatic integrat care să ușureze circulația informației și procesul decizional din instituțiile publice”, a detaliat Dumitru Nistoran.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/