Primăria Liebling a fost închisă după ce agentul agricol a fost infectat cu coronavirus. Toți angajaţii sunt în izolare

După cazul de la Sacoşu Turcesc, în care primăria a fost închisă după ce un angajat a fost depistat cu coronavirus, chiar şi primarul contactând virusul, a venit rândul unei alte comune din judeţul Timiş să închidă porţile primăriei şi să trimită angajaţii acasă. Este vorba despre localitatea Liebling, acolo unde agentul agricol a contactat temutul virus.

Situaţie dificilă pentru comuna timişeană Liebling. Primăria s-a închis şi toţi angajaţii, cu excepţia paznicilor de noapte, au fost trimişi în izolare la domiciliu, de unde îşi desfăşoară activitatea, în măsura posibilităţilor. Motivul, o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Viceprimarul comunei spune că până acum nu li s-a făcut testul celor trimişi acasă pentru că nu manifestă simptome.

„Miercuri am aflat, când a venit rezultatul testului, că un angajat are coronavirus. Imediat a fost dispusă închiderea primăriei şi trimiterea tuturor angajaţilor acasă. Am cerut să ne testeze pe toţi cei din primărie, dar am fost refuzaţi, pe motiv că nu prezentăm simptome. Totul e închis, lucrăm de acasă cei care avem posibilitatea”, a precizat Vasile Iacob, viceprimarul comunei.

După spusele viceprimarului, patru persoane au fost descoperite până acum cu coronavirus în comună, printre care şi medicul de familie, care a contactat virusul de la un pacient.

Sursa foto: Renasterea