Primăria Liebling a fost închisă după ce agentul agricol a fost infectat cu coronavirus. Toți angajaţii sunt în izolare

După cazul de la Sacoşu Turcesc, în care primăria a fost închisă după ce un angajat a fost depistat cu coronavirus, chiar şi primarul contactând virusul, a venit rândul unei alte comune din judeţul Timiş să închidă porţile primăriei şi să trimită angajaţii acasă. Este vorba despre localitatea Liebling, acolo unde agentul agricol a contactat temutul virus.

Situaţie dificilă pentru comuna timişeană Liebling. Primăria s-a închis şi toţi angajaţii, cu excepţia paznicilor de noapte, au fost trimişi în izolare la domiciliu, de unde îşi desfăşoară activitatea, în măsura posibilităţilor. Motivul, o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Viceprimarul comunei spune că până acum nu li s-a făcut testul celor trimişi acasă pentru că nu manifestă simptome.

„Miercuri am aflat, când a venit rezultatul testului, că un angajat are coronavirus. Imediat a fost dispusă închiderea primăriei şi trimiterea tuturor angajaţilor acasă. Am cerut să ne testeze pe toţi cei din primărie, dar am fost refuzaţi, pe motiv că nu prezentăm simptome. Totul e închis, lucrăm de acasă cei care avem posibilitatea”, a precizat Vasile Iacob, viceprimarul comunei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

După spusele viceprimarului, patru persoane au fost descoperite până acum cu coronavirus în comună, printre care şi medicul de familie, care a contactat virusul de la un pacient.

Sursa foto: Renasterea

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/