Primăria Giarmata are cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată pentru investiții

comuna giarmata

Comuna Giarmata va pune în practică o serie de proiecte importante. Asta după ce a fost votat bugetul Primăriei Giarmata pentru anul 2023, care se ridică la peste 66 milioane lei, iar partea de investiții beneficiază de cea mai mare sumă care a fost prevăzută vreodată.

Primăria Giarmata poate continua proiectele pe care le are în plan în acest an. La sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul Local Giarmata a aprobat bugetul pentru anul 2023. În total, este vorba de o sumă care se ridică la peste 66 milioane lei.

Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, spune că partea de investiții beneficiază de cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată.

Cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată comuna noastră, pentru investiții, a fost votat de Consiliul Local Giarmata, în unanimitate! Aș vrea să menționez câteva puncte importante: peste patru milioane de lei au fost alocați pentru modernizarea străzilor din Cartierul Primăverii; două milioane de lei au fost alocați pentru podețe și accese la proprietăți; se pune accent în continuare pe investițiile în învățământ; se continuă investițiile în infrastructura de rețele de apă și canalizare”, a afirmat Claudiu Mihălceanu.

De asemenea, potrivit primarului din Giarmata, instituția pe care o conduce a reușit să acceseze o sumă de 35 milioane de lei prin proiecte depuse pentru fonduri externe, guvernamentale sau europene.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

bugetg1

bugetg2

bugetg3

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/