Operațiunea „ghilotina” continuă la Timișoara! Se taie cablurile din zona Lipovei

Amenzi pentru cabluri pe stalpi la timisoara

Primăria Timișoara continuă operațiunea „ghilotina”. Potrivit reprezentanților instituției, din această seară începe tăierea cablurilor aeriene din Calea Lipovei. 

Primăria Timișoara continuă războiul cu operatorii de cabluri aeriene care nu doresc să le mute în subteran. Instituția anunță că după Calea Circumvalațiunii și Calea Aradului, începând din această seară vor fi tăiate firele amplasate ilegal și din zona Lipovei.

Primăria Municipiului Timișoara aduce la cunoștința cetățenilor că acțiunea de tăiere și eliminare a cablurilor ilegal amplasate aerian, continuă și vizează, începând cu seara aceasta, Calea Sever Bocu din oraș. Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De la începutul anului, instituția a intervenit pe Calea Circumvalațiunii (Str. Gheorghe Lazăr – Pasajul Jiul, pe ambele sensuri) și pe Calea Aradului (Piața Consiliul Europei – Str. Grigore Popa, pe un sens și Piața Consiliul Europei – Str. Academician Remus Răduleț, pe sens opus).

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/