Locuitorii din Timiș pot scăpa gratuit de deșeurile voluminoase. RETIM a început o nouă campanie de colectare

voluminoase
STPT job 1000x200

RETIM vine cu un anunț important pentru locuitorii din județul Timiș. Din februarie și până în martie, se desfășoară o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase din localitățile aflate în zona 1 Rural.

RETIM anunță că a dat startul primei campanii trimestriale de colectare a deșeurilor voluminoase din acest an. Astfel, în lunile februarie și martie, locuitorii din zona 1 Rural a județului Timiș pot scăpa de lucrurile uzate de mari dimensiuni, în mod gratuit.

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș organizează în perioada 01 februarie – 02 martie 2023 o primă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase din zona 1 rural a județului Timiș. Sunt cuprinse localitățile Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz și Peciu Nou. Cetățenii din localităţile menționate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos”, a informat RETIM.

În cadrul acestei campanii pot fi predate deșeuri voluminoase precum: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative; mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice; covoare, carpete, preșuri; canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele; oale; ceasuri; perdele, draperii; dulapuri de baie, suporturi prosoape; lustre, tablouri; obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă; obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc.

Pe de altă parte, nu se preiau alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase) și nu se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.).

tabel voluminoase trim. i 2023 z1

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

 

 

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/