Prefectul de Timiș anunță controale ample înainte de weekendul deschiderii TM2023

mihai ritivoiu
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Mihai Ritivoiu a semnat, luni, un ordin pentru constituirea unei comisii mixte de control care să verifice hotelurile, restaurantele și firmele de catering din județ. Controalele au loc în contextul în care Timișoara se pregătește să deschisă evenimentele dedicate anului capitalei europene a culturii. 

Prefectul de Timiș argumentează necesitatea controalelor în condițiile în care evenimentele care vor deschide anul titlului vor aduce la Timișoara personalități și demnitari.

„Săptămâna viitoare are loc deschiderea evenimentului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. Așteptăm vizita a zeci de personalități, ambasadori și demnitari. Am emis astăzi un ordin pentru constituirea unei comisii mixte de control formată din reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitar-Veterinare și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului. Vor fi vizate pe parcursul întregului an unitățile hoteliere, restaurantele și firmele de catering din Timișoara și din județ.”, a spus prefectul Mihai Ritivoiu.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Prefectul a mai anunțat și că demersul are ca scop principal informarea și consilierea agenților economici, însă acolo unde vor fi găsite nereguli vor fi date amenzi.

Deschiderea TM2023 va avea loc în weekendul 17-19 februarie cu peste 130 de evenimente organizate în întreg orașul. Din cele trei capitale culturale ale anului, Timișoara este ultima care își preia oficial titlu, după Veszprem (22 ianuarie) și Elefsina (4-5 februarie). Pe parcursul întregului an, la Timișoara vor fi organizate peste o mie de evenimente la care sunt așteptați localnici, sute de mii de turiști, vizitatori, ambasadori, comisari europeni și oficialități.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/