Primăria Forotic ține la părerea cetățenilor săi!

Locuitorii satelor Forotic, Comorâște, Surducu-Mare și Brezon își pot exprima opiniile vizavi de proiectele pe care și le-ar dori implementate de administrația locală în următorii ani.

În această perioadă, unitatea administrativ-teritorială lucrează la Strategia de Dezvoltare Locală, prin care se dorește a fi identificate proiectele prioritare de dezvoltare ale comunei pentru perioada 2021-2027. Așadar, cetățenii satelor Forotic, Comorâște și Surducu-Mare sunt rugați să răspundă mai multor întrebări a căror analiză va servi ulterior echipei care lucrează la creionarea strategiei, informează primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Chestionarul pus la dispoziția cetățenilor în format electronic cuprinde întrebări diverse privind gradul de satisfacție al cetățenilor vizavi de calitatea vieții din comună. De asemenea, reprezentanții unității administrativ-teritoriale mai menționează că cetățenii vor fi ținuți la curent cu Strategia de Dezvoltare Locală, întâlnirile publice pe această temă urmând a fi organizate periodic.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/