Primăria Dognecea și-a cumpărat utilaj de măturat stradal!

Administrația locală a achiziționat o autoutilitară pentru întreținerea și curățarea drumurilor comunale. Aceasta va fi introdusă pe traseu imediat ce postul de deservent, scos la concurs de primărie, va fi ocupat.

Primăria Dognecea continuă demersurile legate de păstrarea curățeniei în comună. După ce a rezolvat problema deșeurilor, prin încheierea de contracte cu două firme de salubrizare ce ridică acum săptămânal gunoiul din comună, administrația locală a achiziționat de curând și un utilaj de măturat stradal. Autospeciala este dotată cu matură și rezervor de apă pentru spălarea străzilor și curățarea bordurilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Am achiziționat acest utilaj pentru a curăța de praf drumurile comunale și, implicit, pe cel principal, care, deși este județean, este în intravilan și dorim să-l măturăm și să-l stropim cu apă, pentru a nu se mai ridica praful. Autospeciala o vom scoate pe traseu după ce postul de deservent, pe care l-am scos la concurs, va fi ocupat. Ne-am propus să o folosim de două ori pe săptămână, luni și vineri, să fie curat înainte și după weekend. La nevoie, o vom scoate și de trei ori pe săptămână, acum că e vară, poate o vom folosi mai des, pentru că pe lângă că mătură, ea adună și praful într-un recipient și stropește și strada.”, ne-a declarat primarul comunei Dognecea, Remus Rof.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/